Loopbaancoaching

Basis

Het basis loopbaan coaching traject geeft je de tools om je loopbaan een nieuwe boost te geven. Hierin helpt de coach je concrete doelen te stellen en bevordert ze zelfinzicht en zelfsturing. Daarbij krijg je alle hulp om jezelf effectief te presenteren op de arbeidsmarkt doormiddel van je persoonsprofiel, CV, social media en je Unique Selling Point. Voor vrijblijvende, uitgebreide informatie en/of een offerte, neem contact met ons op.

Compleet

Het complete coaching traject heeft alle voordelen van het standaard traject, maar heeft als cruciale toevoeging de talenten analyse volgens de TMA methode. De combinatie van traditionele loopbaan coaching en talent management zorgt voor een positieve aanpak die gericht is op de kwaliteiten van de cliënt in plaats van de tekortkomingen. Bij dit traject ontdek je wat jouw drijfveren en talenten zijn, hoe je deze maximaal kan benutten en versterken, en welke competenties je kan ontwikkelen. Voor vrijblijvende, uitgebreide informatie en/of een offerte, klik hier!

Talentmanagement

Heb je geen uitgebreide loopbaan begeleiding nodig maar ben je wel benieuwd naar hoe je jouw talenten volop kan benutten en welke ontwikkelingsmogelijkheden je hebt? Dan bieden wij de mogelijkheid voor talent analyse via de TMA methode aan, bestaande uit één gesprek. Voor meer informatie over wat dit inhoudt en /of een offerte, klik hier!

20 voor 20 Speedcoaching

Heb jij maar één loopbaanvraag waarbij je korte begeleiding wilt, maar heb niet een heel traject nodig? Heb je bijvoorbeeld alleen hulp nodig met opstellen van je CV, of wil je snel een idee hebben van hoe ver jij af staat van jouw droombaan? Dan is 20 for 20 speedcoaching iets voor jou. Tijdens dit intensieve coaching gesprek van 20 minuten wordt je snel en effectief geholpen met je loopbaanprobleem, voor maar €20. Voorafgaand de speedcoaching’ sessie maken wij 10 minuten kennis, zodat we met een vliegende start kunnen beginnen. Enthousiast geworden? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Team analyse

Zenit coaching biedt ook een team traject aan. Hierin wordt bij ieder teamlid een talentenscan (TMA) afgenomen, waarna de coach op basis van deze scans een complete analyse zal maken. Aan de hand van de sessies weet het team precies waar haar kracht ligt en hoe de teamleden elkaar versterken door de verschillen te benutten. Voor meer informatie, neem contact  met ons op.

Een op maat gemaakt traject? Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.