Wie zijn wij

Edgarda Santiroma

Mijn naam is Edgarda Santiroma, loopbaancoach en oprichter van Zenit Advies en Coaching.

Met dit bedrijf heb ik mijn professionele droom bereikt en streef ik ernaar om anderen te helpen hun eigen droom waar te maken.

Ik heb ruime ervaring op het gebied van loopbaancoaching en begeleiding van reintegratie en outplacement trajecten in het veld van Human Resource Management. Deze ervaring heb ik opgedaan tijdens mijn dertig jarige loopbaan bij een scala van werkomgevingen.

Naast diverse opleidingen op het gebied van Human Resource Management, verrijkte ik mijn inzicht met verschillende opleidingen, waaronder RET (Rationele Emotieve Therapy) en talent ontwikkeling. Ook ben ik een Register Loopbaanprofessional (CMI B). Daarnaast ben ik gecertificeerd voor het afnemen van persoonlijkheidstesten, waaronder de Talent Methodische Analyse als professional en teamprofessional.

Het is deze combinatie van werkervaring, opleidingen en levenservaring die mij compleet maken als adviseur in talent- en loopbaanontwikkeling.

Mijn sterke punten als coach zijn mijn vermogen te luisteren, mijn intuïtie en mijn inlevingsvermogen. Hierdoor kom ik snel tot de bron van een problematiek of vraagstelling. Mijn doel is altijd om jou te ondersteunen bij het bereiken van je eigen doelstellingen, van wat voor jou het hoogst haalbaar is.

Quirina van Grondelle

Quirina

Mijn naam is Quirina van Grondelle en ik werk als adviseur bij Zenit Advies en Coaching. Naast mijn eigen loopbaan in psychologie is het mijn taak om de loopbaancoach actueel te houden met de problemen waar studenten en young professionals in de huidige arbeidsmarkt tegenaan lopen. Daarbij vervul ik een ondersteunende rol zodat de coach zich optimaal kan richten op het helpen van haar klanten.